Ο όμιλος

ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ

"ΑΓΩΓΗ"

Ένας νέος σκοπευτικός σύλλογος δημιουργήθηκε στον νομό Αττικής εδώ και λίγους μήνες. Βασική διαφορά του νέου συλλόγου ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της ΣΚ.Ο.Ε. , σε σχέση με όλους τους άλλους ήδη υπάρχοντες συλλόγους οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον τομέα της αθλητικής σκοποβολής είναι το γεγονός ότι οι κύριοι συντελεστές του νέου σκοπευτικού συλλόγου με την επωνυμία "ΑΓΩΓΗ" αποτελούνται απο έμπειρους και καταξιωμένους επαγγελματίες του "ειδικού χώρου " με πολύ "ενδιαφέροντα" βιογραφικά και με πολύ πλούσια εμπειρία πεδίου με συμμετοχή σε δεκάδες σχολεία εκπαίδευσης σε Ευρώπη αλλά και στις Η.Π.Α.

Σκοπός του νέου συλλόγου είναι η ΣΩΣΤΗ προαγωγή του αθλήματος της σκοποβολής (Πρακτική σκοποβολή , Σταθερού στόχου κ.τ.λ.) τόσο σε επίπεδο μεμονωμένων αθλητών όσο και η εκπαίδευση ομάδων στον σωστό χειρισμό των πυροβόλων όπλων πάντοτε με απόλυτη προσύλωση στην ΑΣΦΑΛΕΙΑ και βεβαίως στις θεμελειώδεις βάσεις της αθλητικής σκοποβολής.

Ο νέος σύλλογος περιμένει όλους τους ενδιαφερομένους στα γραφεία του , όπου σε ένα πολύ φιλικό και ζεστό περιβάλλον γίνεται η "βασική", θεωρητικού επιπέδου πρωταρχική εκπαίδευση με την βοήθεια σύγχρονου εποπτικού υλικού (π.χ. projector , ενημερωτικό υλικό , προβολή σύγχρονου εκπαιδευτικού υλικού) έτσι ώστε ο νέος σκοπευτής - τρια να "εισαγάγεται" σταδιακά στα "μυστικά" του αθλήματος της σκοποβολής και να μαθαίνει τις βασικές αρχές ΣΩΣΤΑ και πάντοτε με έμφαση στην ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Στον νέο σύλλογο θα λειτουργήσουν τμήματα Σταθερού στόχου , Πρακτικής σκοποβολής , Λειόκανου όπλου , Ραβδωτού τυφεκίου , Αεροβόλου όπλου και φυσικά τμήματα παίδων όπου όλα τα παιδιά άνω των 13 ετών θα μπορούν να γραφτούν στο δυναμικό του συλλόγου και να γνωρίσουν απο κοντά το υπέροχο άθλημα της Σκοποβολής.

Ένα επίσης ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του νέου συλλόγου είναι ότι το κόστος εγγραφής είναι απόλυτα "εναρμονισμένο" με την δύσκολη οικονομικά εποχή που διανύουμε έτσι ώστε όλοι να μπορούν να εγγραφούν στο δυναμικό του νέου συλλόγου και να γνωρίσουν απο κοντά το τόσο ενδιαφέρον άθλημα της σκοποβολής.Φυσικά για το προσωπικό των Σωμάτων ασφαλείας και Στρατιωτικών υπηρεσιών γίνεται και μία επιπλέον "ειδική" τιμή έτσι ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα οι επαγγελματίες του χώρου αυτού.

Ο πρόεδρος του συλλόγου,

Δελαγραμμάτικας Ιωάννης

 

 

Share this Post